Project & Quality Training International

Training IT Infrastructure, Virtualisation & Cloud Computing

From October 26, 2021 09:00 until October 26, 2021 17:30
Posted by René van Opstal
Categories: Quality Management
Tags: NL, €750
Hits: 366

Training details

Speakers

 • Ingeborg Baars

  Ingeborg Baars

  Na het behalen van het Master diploma, werkt Ingeborg inmiddels ruim 15 jaar ervaring in gereguleerde omgevingen. Ingeborg heeft ruime ervaring in de kwalificatie en validatie van IT infrastructuur and computersystemen (CSV). Ze heeft zowel farmaceutische als medical devices bedrijven ondersteund in hun weg naar de cloud in een gekwalificeerde/ gevalideerde manier.

  Met haar gepassioneerde benadering weet ze kwaliteits- en IT processes te optimaliseren op een efficiënte wijze. Ingeborg heeft ook ervaring met betrekking tot de implementatie van ISO 27001 voor medical devices (computersystemen) en de Goede Distributie Praktijken (GDP).

  Mobile: + 31 (0) 6 83308652
  E-mail: Ingeborg.Baars@PQTInternational.com 

 • René van Opstal

  René van Opstal

   

  René is een zeer ervaren en intelligente consultant op het gebied van proces automatisering en systeem selectie en advies. Daarnaast kan hij, door zijn grote ervaring met het uitvoeren van projecten (van ontwerp, uitvoering tot project management) goed sturing geven aan groepen mensen, of dit nu in project teams is of aan een engineering team van een klant. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in farmaceutische projecten. René is zeer resultaatgericht en denkt analytisch en snel

  René is een erkend ISA trainer voor ISA-95 en ISA-88.

  René heeft voor de ISPE  de "Community of Practice" voor Process Analytical Technology, voor Good Automation Manufacturing Practices en Project Management voor de Benelux opgericht. René is president van de ISA Nederland sectie.

  René is six sigma black belt en werkt met statistischel software modellen om batch processen te optimaliseren.

  René is gecertificeerd als PRINCE 2 Practitioner.

x